Je tuin is een veelzijdige ruimte die dient als werkplek, speelterrein en rustoord. Het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de natuur en quality time kunt doorbrengen met familie en vrienden. Soms kan je tuin echter wel een opfrisbeurt gebruiken om nog meer uit deze waardevolle ruimte te halen.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe indeling die de ruimte optimaal benut en een frisse uitstraling geeft. Of wat dacht je van een prachtige pergola die niet alleen schaduw biedt, maar ook een sfeervolle plek creëert om te ontspannen of te dineren? Een stijlvolle plantenbak kan kleur en leven toevoegen aan je tuin, terwijl een vijver een rustgevend element introduceert dat bijdraagt aan de serene sfeer.

Wat zijn jouw wensen voor je tuin? Heb je specifieke ideeën of dromen die je graag werkelijkheid wilt zien worden? Laat het ons weten! Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideale tuin.

 

 

Regenwater naast de pot

Zorg ervoor dat planten met veel blad voldoende water krijgen. Door het grote blad kan regenwater namelijk naast de pot terechtkomen in plaats van in de pot. Hosta’s zijn hier een goed voorbeeld van, vooral als ze in potten staan. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de grond vochtig genoeg is en indien nodig extra water te geven. Overweeg ook om een laag mulch aan te brengen om de vochtigheid in de grond te behouden.